Informatiebeveiliging

Heeft u voldoende inzicht in de informatiebeveiligingsrisicos van uw organisatie?

Veel organisaties zijn zich helaas vaak nog onvoldoende bewust van de gevolgen van verschillende informatiebeveiligingsrisico’s. Niet omdat ze dat bewust negeren, maar omdat diepgaande kennis en inzicht ontbreekt. Vimisol helpt organisaties inzicht te krijgen. Vimisol weet dat door na te denken over, en bezig zijn met, informatiebeveiliging een positief effect heeft op de risico's. Vimisol heeft een flexibele benadering waarbij samen met u stappen worden gezet om informatiebeveiliging in uw organisatie naar een hoger niveau te brengen.

Informatiebeveiliging op maat

Vimisol kan op maat uw wensen met betrekking tot informatiebeveiliging invulling geven. Afhankelijk van uw wensen en situatie kan Vimisol uw omgeving analyseren, advies geven of zelfs bepaalde informatiebeveiligingsrollen mogelijkheden die Vimisol voor uw organisatie kan aanbieden.

Onze expertise

Bij Vimisol beschikken we over de ISO 27001 kennis (PECB gecertificeerd voor implementer en auditor). Daarbij zijn we CRISC-gecertificeerd en helpen we u graag met uw IT risico management. Bedrijven kiezen voor ons omdat ze op zoek zijn naar iemand met een diepgaande kennis en begrip van de belangrijkste aspecten van informatiebeveiliging. We zijn CISSP-gecertificeerde professionals. We zijn opgeleid en getest op het gebied van informatiebeveiliging en cyberveiligheid, waardoor we een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de beveiliging van een bedrijf.

Vimisol levert maatwerk want ieder bedrijf is uniek. Vanzelfsprekend wilt u weten waar je aan mag denken als je Vimisol uitnodigt voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Tijdens de kennismaking kunnen we met u spreken over ons vakgebied en zijn we erg geïnteresseerd hoe dat aansluit bij uw bedrijf en de doelen die u heeft gesteld. Ons maatwerk kent geen standaardoplossingen, maar we vinden het ook belangrijk dat u meer zicht krijgt op mogelijke processen waarbij wij uw waardevolle partner kunnen zijn. Daarom geven we graag wat meer zicht op invullingen waarmee we gezamenlijk betekenisvol de toekomst richting kunnen geven.

Servicedesk informatiebeveiliging & privacy 24x7

We hebben een dienst ontwikkeld waardoor een externe expert beschikbaar hebben ineens binnen handbereik is: lage kosten en hulp die nieuwe mogelijkheden zal bieden. Vimisol heeft experts die klaar voor je staan en altijd meedenken en helpen de organisatie te ontwikkelen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

Hier kun je op rekenen:
✔ Vast contactpunt per mail voor al je vragen
✔ Binnen 24 uur antwoord door een onafhankelijk expert
✔ Maandelijks opzegbaar
✔ Ideaal voor kleinere organisaties
✔ Slechts € 3 per medewerker per maand!

Als je interesse hebt, neem gerust contact met ons op. Heb je behoefte aan meer structurele inzet op locatie kijk dan ook op ons overzicht met onze meer uitgebreide diensten.

Voorkomen is beter dan genezen

Wil je ook schade voorkomen door proactief de juiste aandacht te geven? Risico's zijn onvermijdelijk in de zakenwereld, maar het vermogen om ze te identificeren, te beoordelen en te beheersen, kan het verschil maken tussen succes en tegenslag. Daarom wil Vimisol u een duidelijk inzicht bieden in uw IT-risico's. Dat inzicht helpt uw organisatie om een perspectief te creëren waarbij u de beste keuze kunt maken.

Vimisol staat voor een proactieve aanpak van IT-risicobeheer. Vimisol helpt u niet alleen bij het identificeren en beoordelen van risico's, maar ook bij het implementeren van effectieve strategieën om ze te beheersen. Of het nu gaat om het implementeren van interne controlesystemen, het opzetten van crisismanagementplannen of het adviseren over verzekeringsoplossingen, wij hebben de expertise om uw bedrijf te ondersteunen bij het nemen van besluiten rond potentiële bedreigingen.

Daarnaast houdt Vimisol zich voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van IT-risicobeheer. Ze zal uw IT-risicobeheerstrategie regelmatig evalueren en aanpassen om ervoor te zorgen dat deze blijft voldoen aan de veranderende bedrijfsomgeving en uw groeiende behoeften.

Neem vandaag nog de controle over uw IT-risico's met Vimisol. Laat Vimisol u helpen om potentiële bedreigingen om te zetten in kansen en uw organisatie te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden. Met haar op maat gemaakte risicobeheeroplossingen kunt u met vertrouwen en gemoedsrust de toekomst tegemoet treden.

CRISC

Kies voor succes in IT-risicobeheer door gebruik te maken van de gecertificeerde experts van Vimisol. CRISC staat voor Certified in Risk and Information Systems Control. Dat betekent voor uw organisatie dat Vimisol gecertificeerde professionals heeft op het gebied van IT-risicobeheer en dat stelt u in staat om complexe risico's in verband met informatiesystemen effectief te identificeren, evalueren en beheren.

Als u een stap voor wilt blijven in een steeds veranderend risicolandschap, biedt CRISC de kennis en vaardigheden die u nodig hebt. Met de Vimisol ondersteuning bent u uitgerust met een diepgaand inzicht in IT-risicobeheerprincipes en -frameworks, evenals de expertise om risico's te identificeren en strategieën te ontwikkelen voor het beheersen en verminderen ervan.

Of het nu gaat om het identificeren van kwetsbaarheden in uw IT-infrastructuur, het ontwikkelen van IT-risicobeheersplannen, het implementeren van beveiligingsmaatregelen of het evalueren van de effectiviteit van bestaande controles, de CRISC-professionals van Vimisol hebben de expertise om u te helpen om uw IT-risico's te beheren en uw bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Wilt u weten hoe Vimisol u kan helpen met informatiebeveiliging? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Wilt u meer zien van onze dienst op het gebied van informatiebeveiliging?

Open overzicht diensten